Strålende innsats av våre sprintere

Også våre damer løp bra i seniorklassen, for Camilla er fremdeles et drøyt år for ung til å starte i veteranklassen. Men Maureen, Britt-Hege, Camilla og Torhild gjennomførte et fint løp på 2.09, 42. Til sammenligning, under Nordisk i 2008 løp vårt damelandslag på 2.09,68 i klassen 40-49, så med Brita, Astrid eller en annen veteran på laget (sorry Camilla) ligger det an til flere aldersrekorder fra GTI sine sprintere.


Spreke og glade damer: Maureen, Britt-Hege, Camilla og Torhild, med veteranoppmann Tore til venstre

Noen av stafettløperne hadde også gode tider individuelt, med Rune sin 200 m på 23,86 som det absolutte høydepunkt. På alle tiders Norgesstatistikk for veteraner gir det “bare” 8. plass i klassen, men løper han like fort i sin “nye” klasse om en måned bærer det helt til topps på statistikken med solid margin. Så her har du muligheten allerede 15. januar, Rune! Fine løp også av Rasmus (25,99), Johan (26,56) og Brage med ny pers, 27,11. Både Rune og Johan brukte også 60 m som oppvarming, men her var det kanskje sprintgruppens yngstemann Eivind Økland som overrasket mest, 8,02 i debuten, med Torhilds piggsko, er skikkelig bra. Her er det potensiale! Og både Torhild og Brage igjen med nye personlige rekorder.

Det har jo vært litt av en stafettsesong i år, med Veteran-gull i NM både for kvinner 40-49 på 4×800 m og menn 70-79 på 4×100 m, i tillegg til gullet på 1000 m stafett. Og spør om disse flotte løperne synes det er kjekt! Super idrettsglede hele veien. Og nå skal vi satse videre, både innendørs Veteran-NM i Haugesund 7.-9. mars, og utendørs i Grimstad i slutten av mai (pinsehelgen). Håper bare at tidspunktet ikke ødelegger for mye for ambisjonene for Signe har allerede invitert på seiersfest på hytta! I Haugesund vil det satses mest på både kvinner og menn i 40-49 klassen (her har GTI rekorden, fra 2012, med to langdistanseløpere på laget), men tror også at det blir mulig å stille lag bl.a. i 70-79- klassen.

Til slutt, vårt nye medlem Janice Flaathe representerte denne gangen Lillesand for siste gang, i kule. Om tre uker er hun aktivt med i GTI sin sterke sprint-og kastgruppe, så her ligger klubbrekordene tynt an.

Det skal bli en spennende sesong. Til slutt,  jeg håper at noen av langløpere kan “konvertere“ til sprint. Maureen og Britt-Hege viser vei.

 

Veteranoppmann Tore

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close