Emirageløpet

 

Også i år var det 16600 fullførende, og deriblant 200 norske. Og da er det vi i GTI kan være litt ekstra stolte. Bjørg Hagen presterte nemlig å få nest beste norske plassering med sin fantastiske 2.plass i klassen! Gratulerer!

Ellers har jo langløpene høysesong nå på høsten. Det er nå lufta er klar, temperaturen perfekt og formen på topp for milslukerne. Mange løper maraton i Frankfurt om 10 dager, og mange har løpt i Berlin, i tillegg til Lidingeloppet og mange andre små og store løp. Jevn over må det bare fastslås at mange har hatt flott framgang, satt personlige rekorder og kanskje vunnet over seg selv. Dette var ikke uventa etter et meget bra treningsår med stort oppmøte på felles intervalløkter. Kjekt er det også at det stadig møter opp nye fjes på trening, og det ser ut som om noen av dem fortsetter og dermed blir fine tilskudd både sportslig og sosialt.

 

http://www.kondis.no/200-norske-fullfoerte-eremitageloebet.5319038-127676.html

 

Da gjenstår det bare å ønske de som har store utfordringer nær forestående lykke til, og til alle dere andre: Håper vi sees på trening!

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close