I det lange løp…

Allerede nevnte Landsbyløpet ble jo kjempebra for oss. Men også utenbys har våre vært i sving. Dag Herman Abeland er i følge ham selv ingen ungdom lenger, men å løpe fra ungdommen, det kan han ennå. Flott maraton gjennomføring på under 4 timer i Mandal vitner om det.

 

Også i Oslo var noen av våre med. På den lange distansen var det bare Kristine Os som var med fra oss (tror jeg). Dette var hennes debut på distansen, og hun hadde på forhånd store planer om å gå svært rolig ut. Nå lot hun seg heldigvis overtale til å være litt friskere i satsingen, og dermed ble det langt bedre enn den opprinnelige målsettingen. Å fullføre på 3.48 er intet mindre enn imponerende av en så fersk løper!

På den halve distansen hadde vi med Eirik Dalva Skaale. I en ikke altfor lett løype (GPS-en min viste 148 høydemeter) satte han pers med 1.23 og var med det strålende fornøyd. Det er ikke lenge før han er under 1.20-grensen. En som endelig klarte den, etter 6,5 års jakt, er vår gode venn Thomas Hetland, nå EIK. Med 1.19.25 var det ingen gladere løpere å se i målområdet. Også triatleten vår Pål Fritsvold fullførte på 1.26.50. Ellers løp undertegnede på 1.18.57 og klarte med det en oppløftende 3.plass i klasse 45-49.

På 10km hadde vi med Britt Hege Nicolaysen. På en tung dag klarte hun å bli nr 21 i klassen av nærmere 800 startende, så det er mer enn godkjent.

Ellers var Oslo maraton et flott arrangement, toppet av sol og 17 grader. Men to ting må arrangøren forbedre neste år: Tidtakingen var i år skikkelig ute og kjørte, med mye rot og feil tider. I tillegg må de få orden på løypekryssingene. Det har med løpernes sikkerhet å gjøre, og her var det mye skumle situasjoner å se. En gangbru/annen løsning ved Rådhusplassen, der slitne, halvblinde løpere spurter mot mållinja, må på plass!

Nå er det bare å vente spent på alle de som skal ut og løpe de neste ukene, det være seg i Frankfurt eller Berlin eller andre steder. Og så må vi ikke glemme å støtte de lokale løpene. Snart er det Kystløpet, et av de kjekkeste og mest sosiale løpene i området!

Bli med, bli med!

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close