Fortere og fortere

Under perfekte forhold løp de 100 m på henholdsvis 11.77 og 12.67 i godkjent medvind. Så multi-medaljørerne fra Veteran-NM blir bare bedre og bedre. Rune kom jo til GTI på denne tiden i fjor, og debuterte i vårt eget Veteran-NM noen få uker etter med 12.57, riktignok i skikkelig vestlandsk møkkavær, men framgangen fra i fjor er likevel imponerende. Og det stopper nok ikke der. Neste år løper Rune i 40-44- klassen, og bare for å ha nevnt det, med en slik tid ville han blitt suveren norsk og nordisk mester i klassen. Vi gleder oss til fortsettelsen.

 

Og så Johan da. Han har trent veldig bra i år, og åpenbart riktig. Det er jo imponerende i seg selv i en alder av 54 år å bli stadig bedre, fra et høyt nivå fra før. Vi diskuterte litt vår  tidligere venn og klubbkamerat Ercans flotte VM-gull forleden, og med en slik fart som i går vil Johan også bli en god medaljekandidat i EM neste år når han rykker opp en klasse. Dette mesterskapet går forresten i Ercans hjemby Izmir i Tyrkia i august neste år, og utrolig nok har GTI nå en håndful utøvere som vil kunne hevde seg helt i topppen. Vi gleder oss,  først til innendørs norsk- og nordisk mesterkap i Haugesund i mars og så til de store begivenhetene i Europa.

Får også nevne at Herman nå er tilbake for fullt, i går fløt diskosen drøyt 36 meter, nesten på centimeteren samme resultat som ga bronse i innendørs-EM i vinter. Joda, det er kjekt å være veteranoppmann i GTI om dagen.

Så til slutt, unge Eivind Økland debuterte som friidrettsutøver med 12.98 på 100 m. Det er langt igjen til veteranklassen og de aller beste, men potensialet er der. Så absolutt.

 

\Tore Sund

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close