Solid medaljehøst i Veteran-NM

Ikke uventet ble  Johan Andreas en av NM’s forgrunnsfigurer, med 3 individuelle gull, like mange sølv og gull også i stafetten, som eldstemann. Virkelig imponerende, og selv en lang bilferie i USA har ikke klart å ødelegge formen hans etter den flotte innsatsen i Nordisk i juni. Her ligger det god trening i bånn!


En lykkelig Marius på toppen

De andre suverene gullmedaljørene var Rasmus på 400 og 800 m i klassen 40-44, Kurt Jan i kule, Marius i spyd, og som nevnt: stafettlaget på 1000 m.


En flott kvartett tok et suverent stafettgull

Med unggutta Oddbjørn og Rune på laget stilte laget i klassen 35-39, og utklasset laget fra arrangøren Gloppen IL. Stor stemning,og godt gjennomført løp. Rasmus hadde det vondt på oppløpsiden, med mye syre fra 200 og 800 m tidligere på dagen, men klarte å ta ut de siste krefter.

Ellers imponerte Rune på sprinten, han fortsetter sin fine framgang, denne gangen med 11, 96 på 100 m og 24.39 på 200 m, begge suverene perser. Neste år rykker Rune opp en klasse, det skal bli spennende å få han på et stafettlag i 40-49 år. Her har vi noe på gang.

En av de gladeste i den 10 mann store troppen var evigunge NM-debutant Dan-Olav i klassen 65-69. Med 11.44 og bronse på 3000 m og sølv med 20.26 og noen små på 5000 m var det mer enn godkjent. 5000 m var litt av et sammenrasket felt, gamle og unge, menn og kvinner. Med et bedre felt bør under 20 være neste mål for den glade løper. Og hyggelig at Olav H. nå får konkurranse på de lange løpene. Gledelig er det også at Einar (H!) fremdeles holder koken. Gleder meg til å konkurrere med han til neste år.


En glad gutt på 68!

God stemning i GTI-leiren altså, at hjemreisen per bil og ferje tok bortimot 10 timer for enkelte gjorde ingenting, med så mange medaljer i bagasjen er det verdt en reise. Likevel, et lite hjertesukk. Potensialet i GTI er såååå mye større, så neste gang………

 

Tore Sund, veteranoppmann

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close