Veteran-NM til helgen

Mens GTI i fjor hadde rundt 40 deltakere i Stavanger, er det en kraftig reduksjon altså, men med en 8 timers bil-og ferjetur nordover er det nok mange som prioriterer annerledes nå på tampen av ferien. Interessant er det at GTI sin profil i forhold til bare noen få år siden totalt har forandret seg. Nå er det bare evigunge Dan-Olav som representerer de langløpende utøverne våre, samtlige andre tilhører gruppen sprint/teknisk. Og som tidligere i år er kasterne solid representert, men denne gangen uten Herman, som tok sølv i diskos i Nordisk på forsommeren. Men en annen “ sølvgutt “ fra Nordisk, Johan stiller som vanlig i 6 øvelser. Det pleier å gå riktig bra.

Vi er mektig stolt av å få på plass et solid stafettlag på 1000 m i klassen 35-39 år, Oddbjørn og Rune får hjelp av Rasmus, som på en fin måte har meldt seg inn i 40-klubben, og ikke minst har Johan i en alder av 54 år vist at han fremdeles har fart i beina, selv etter 4-5 andre øvelser. Det lukter medalje lang vei av denne kvartetten.

 

\Tore Sund

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close