Klubbrekord i spyd av Marius

Det gir 3. plass på Rogalandsstatistikken gjennom  tidene i klassen 45-49 år. Neste mål blir 50 m, og i så fall vil han overta kretsrekorden fra legendariske Sverre Aasen. Marius kommer til å delta i Veteran-NM i Byrkjelo i august, så første sjansen kommer der.

Kaststevnene som IL Skjalg arrangerer i samarbeid med GTI er blitt veldig populære, og med så mange deltakere må en nok sette begrensninger i de fremtidig stevner, gårsdagen var ikke ferdig før 2130. Ikke helt sengetid, men… Det positive er at det har blitt et stort kast-miljø i løperegionen Stavanger, og for den som ikke har vært der, det er også et særdeles hyggelig miljø på tvers av klubb- og aldersgrensene. Vår egen Kåre Skailand fikk den store æren å bli den første i kretsen over 80 år til å kaste slegge, så her ble det også aldersrekord med 21.87 (3 kg).

Ellers var det igjen solid innsats av våre kastere, med årsbeste fra alle i en eller flere øvelser, dette til tross for at ryggplagede Kurt Jan denne gangen måtte nøye seg med å være skriver. Så både Einar, Johannes, Kåre, Tore og Tore har all grunn til å være fornøyd med innsatsen.

Neste stevne i Kastkarusellen blir allerede neste onsdag 26. juni, med full pakke igjen. Start som vanlig kl 1930

 

Tore Sund

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close