Seier i Ultrabirken til Tom Erik!

Tom Erik hadde en klar plan; han skulle gå hardt ut for å få en luke for så å prøve å holde den helt inn. Og som det lykkes! Han løp mer eller mindre rett fra i starten, og selv om han fikk det ganske tungt etter hvert (det skulle bare mangle når man løper ca 60km i terreng!) klarte han å jobbe bra med seg selv og ta en km om gangen. Sluttiden ble pene 4.34.04, hele 7 minutter foran VM-uttatte Didrik Hermansen fra Vidar! Vi bøyer oss i støvet:

GRATULERER!!

Nå er det sånn i GTI at det er ikke bare Tom Erik som kan løpe langt og fort. Det er det flere av jentene som kan også. I år var to av jentene våre på startstreken: Lene Rørvik og Kathrine Sømme. De to jentene løp et jevnt godt løp, Kathrine noen meter foran Lene gjennom hele løpet. Sistnevnte holdt trykket helt inn, og ble belønnet med en super 3.plass. Det kan se ut som Lene fikk det litt ekstra tungt ned den siste bakken, men hun klarte å holde de som kom bakfra unna og løp inn til en sterk 4.plass. Løpet ble vunnet av et annet kjent fjes her lokalt, Mari Mauland fra Vegan Runners. Hun løp seg fantastisk opp etter en litt forsiktig start, halvveis lå hun hele 11 minutter bak lederen, og tok teten først noen km før mål. Dermed ble det 3 lokale jenter inn blant de 4 beste. Gratulerer alle sammen.

Løpefylket Rogaland blomstrer! Og GTI ligger helt i fronten!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close