NM – gull til jentene våre

Det er jo ingen andre klubber som kan stille med en slik kvartett! Dessverre hadde ikke Nina Kristin, Angelina, Lene og Kari-Anne konkurranse blant veteranene, men for å understreke at dette var et kjempegodt løp, de klarte å forbedre norsk klubbrekord i denne klassen med 83 hundredeler. Den forrige rekorden hadde FIK Ren-Eng fra 1989. Riktignok har et sammensatt fylkeslag løpt fortere en gang på 80-tallet, men dette gjelder ikke som rekord. Nå får ikke slike løp og rekorder samme oppmerksomhet som Ingebrigtsen & co, ikke desto mindre var det en kjempefornøyd kvartett som smilte om kapp med sola på Sandnes stadion. De er enig med meg, stafett er kjempegøy! Og disse lettbente damene kan holde seg i samme klassen i mange år til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close