VETERANSERIEN 2012: FANTASTISK INNSATS AV GTI

Og for en flott innsats av GTI! Helt utrolig egentlig. For en gangs skyld starter vi med den mannlige delen, vårt 1. lag  forbedret seg kraftig, og kom inn på 3. plass. Som vanlig troner Tønsberg FIK øverst, mens Sandnes IL også i år ble nr. 6.  Dette er selvsagt det beste resultatet noensinne for klubben, og for en klubb i Rogaland. For kvinnelaget i 2. divisjon ble det også et skikkelig løft, de vant 2. divisjon med klar margin, og vil fra i år altså delta på øverste nivå. Strålende av begge lagene!


To veldig spreke 70-åringer: Bjørg og Kurt hadde de to beste enkeltresultatene i fjor, på 800 m og i kule. Så det er aldri for sent!!

Og så til det aller viktigste kanskje, bredden. Veteranserien er for meg den ideelle konkurranseformen for dem som også liker  banekonkuranser, med topp, bredde og lavterskel i skjønn forening. Og det har da også gitt seg positive utslag for GTI  i fjorårets serie. Det er jo helt utrolig, men vårt 2. lag for menn vant 3. divisjon så klart at poengsummen ville vært nok til å vinne 2.divisjon med klar margin! Da ville vi hatt to lag i 1.divisjon. Og til og med 3. laget, med solide mannfolk på laget, inkludert Gunnar,  vant like godt 4. divisjon klart foran FIK Orion, så det blir opprykk her også. Og igjen, med god margin. Og for å fullføre suksessen, vårt 2. lag i kvinneserien ble nummer 2 i 4. divisjon, og rykker dermed opp en divisjon de også.

Den som er interessert i mer skryt av GTI kan gå inn på Veteran-delen på Norsk Friidrett sin nettside (peker nederst) , det har ikke gått upåaktet hen at våre 5 (3+2) lag alle har rykket opp en divisjon, og at vi nå har lag i alle de tre øverste divisjonene for menn, og at vi også har solide lag i kvinneserien.

Det med lav-terskel har jeg mast på lenge, som et apropos til fjorårets resultater. Med et kulestøt på 5-6 meter av en av våre kvinnelige utøvere ville laget allerede vært i 1. divisjon i fjor, vi manglet bare drøyt 100 poeng på opprykk. Men gjort er gjort, og spist er spist.

Hva så med 2013? For 1. lagene har det vært en veldig god start, både Bjørg og Kurt Jan har forbedret seg godt i forhold til sitt høye nivå fra i fjor, og Herman sine kast helt i toppklasse har sterkt bidratt til at vi nok kan hevde oss i toppen i år også. Som vanlig er Johan en solid poengsanker, på meget godt nivå. Men savner noe av bredden fra i fjor. Noe får vårt “nye” klima ta skylden for, sesongen kom sent i gang. Så når Tore Olav og de andre får sving på rundetidene fram mot NM er vi nok i rute om ikke lenge. Kasterne derimot har hatt en fin start, og som i fjor ser det ut til at de blir den viktigste “ingrediensen” sammenlagt også i år på mannssiden.


Tore Olav var den største poengsankeren i 2012. Selv om han fremdeles er ung, oppnådde han hele 3984 poeng på de 5 lengste distansene.

 

Med optimistisk hilsen fra veteranoppmann Tore S.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close