Til alle GTI-veteraner

Og bare for å ha sagt det, bortsett fra unge Cathrines gode debut på 1500 m er ALLE resultatene innendørs i år oppnådd av våre veteranutøvere! I så måte var NM innendørs i Haugesund et høydepunkt, med Bjørg sine to rekordløp som de beste, men siden den gang har også Herman brakt heder til klubben gjennom sin bronsemedlaje i diskos under EM i San Sebastian. Og for å ha nevnt det, Kurt sitt kulestøt på 12.56 ville holdt til sølv, dvs. han har flere resultater over ”sølvlengden” i vinter. Det er slett ikke verst for en liten klubb å ha 3 utøvere i Europatoppen. Det er også minst 5-6 andre som ville ha hevdet seg godt, både i tekniske øvelser og i løp. Neste år holdes EM i Izmir i Tyrkia i slutten av august, vår gode venn Ercan sin hjemby, så her er det muligheter for et svært hyggelig gjensyn med en av våre beste utøvere!

I år har det vært noen færre deltakere fra GTI totalt, sykdom og skader har gjort sitt inntog, dessuten ble sesongen kortere p.g.a. tidlig påske. Men som vanlig har Kari-Anne, Nina Kristin, Johan, Bjarne, Tore Olav og Petter oppnådd gode resulater, og i kast har vi etterhvert fått flere gode utøvere. Nå får Herman forklare hvordan de arrangerer diskos innendørs i Spania, men her hjemme må vi nok vente til utesesongen starter. Allerede den 16. april  er “Kastkarusellen” i gang , og da håper vi også å se ihvertfall navnebror Tore, Marius og Kåre i aksjon. 

Det skal også bli spennende å følge utviklingen til våre to veteransprintere, Rune og Torhild. Rune hadde jo en knalldebut på 60 m og 200 m under NM i Haugesund ((og en flott 200 m etappe på stafetten!), og også Torhild viser lovende takter. Så vi ser med spenning fram til NM i stafetter i, ikke på, Sandnes siste helga i mai.

Vil som vanlig komme med info om stevner osv. framover, og ønsker alle en god og skadefri sesong, og videre at de som må trene seg opp igjen etter sykdom og skader snart er tilbake på banen.

Her finner du hele veteranstatistikken.

 

Hilsen Tore S.

Oppmann for veteranene i GTI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close