Bronse til Herman i Veteran-EM innendørs

Denne gangen kastet Herman 36.34, et meget godt resultat på denne tiden av året. Herman oppnådde bronse også under EM utendørs i fjor, men da som representant for Odda IL. EM samlet ialt godt over 3000 deltakere, veldig imponerende. En rask titt på enkelte resultater tyder på at GTI  iallefall har 5- 6 utøvere i europeisk toppklasse. Så neste gang kan vi kanskje sende en liten tropp?

Herman og våre andre kastere får anledning til å pynte på sine resultater når kastsesongen ute starter allerede den 16. april. I år blir det minst 10 kaststevner, det har vært litt av en utvikling blant veteranene innen disse øvelsene de siste par-tre årene. Vi gratulerer Herman med det som vel også er GTI sin første EM-medalje. Riktignok har et par-tre av våre utøvere oppnådd det samme tidligere, men da for en annen klubb.

Vil også nevne at vår hurtige og populære tidligere medlem Ercan Ozkan, som nå har fylt 60 år, gikk til finalen på 60 m, i meget tøff konkurranse. Etter 8.13 i semifinalen endte han på 4. plass i finalen med 8.22. Helt utrolig når en tenker på det han har vært gjennom for 2-3 år siden. Ercan sier han ønsker å løpe for GTI igjen. Dessverre er det regler for slikt når en bor i hjemlandet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close