NM i stafetter på Sandnes 25. og 26. mai

Det konkurreres i alle klasser for senior og veteraner, og GTI har ambisjoner om å stille iallefall 4-5 gode lag, med helhjertet oppslutning kan antallet nesten fordobles. Våre beste lag vil nok være 4×800 m stafett i KV 40-49 (Kari-Anne, Lene, Nina Kristin +++), 4×1500 i MS og MV 35-39, vil tro at vi kan få gode lag også på kortere distanser (4×100 og 4×400). Her er vi nok mer avhengig av at alle som er aktuelle kan stille, men vi har fleksibilitet. Som kjent defineres veteranklassene ut fra yngste løper, og det er ingenting i veien for at Johan på 54 år eller Petter på 46 løper enten i MS eller MV 35-39, de er gode nok til det.

Som mange av oss har erfart er slike stafetter utrolig gøy, og vi har allerede bevist at GTI er i stand til  sette både “kretsbeste” og “norgesbeste” noteringer, iallefall i veteranklassene. Så sett av den siste helgen i mai til løping på Sandnes stadion (og de som ikke løper kan melde seg på som funksjonærer for Superlekene i Sandneshallen på lørdagen).  Akuelle kandidater blir kontaktet av Sportslig utvalg fram mot Holmenkollstafetten, vi vil selvsagt også vurdere resultater fra Holmenkollstafetten og fra testløpene når vi setter sammen lag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close