Strålende løp av Bjørg i Veteran-NM!

Etter perfekte løpsopplegg slo hun sine egne rekorder både på 800 og 1500 i klassen 70-74 år, de nye lyder på henholdsvis 3.11.17 og 6.31.63. Begge er en forbedring på rundt 4 sekunder. Bare for å sammenligne litt, hvis disse løpene hadde vært utendørs ville de vært rundt 12. plass på verdensstatistikken gjennom tidene for hennes årsklasse. Helt fenomenalt. Bjørg har denne gangen trent målrettet en periode for disse løpene, og ferie/treningsopphold på Tenerife før mesterskapet har gjort godt. Og nå er hun så rask at hun lett kunne vunnet 200 m også, hennes førsterunde på 800 m gikk fortere enn vinnertiden på 200 m. Snakk om løpertalent, og allsidighet (og her må vi også ta med at Bjørgs strevsomme og langt fra perfekte maratonløp i København i fjor nylig ble rangert på 9. plass av Kondis).

For oss som har kunnet nyte Bjørgs lette, effetive løpesett noen år er vi ikke overrasket, men desto gledeligere er det også at hun gjennomfører løpene taktisk perfekt. Og da må vi ta med at den litt yngre Mariann Stenbakk fra Moss er den perfekte “hare” for Bjørg. Kanskje kan vi se de to i samløp igjen under Nordisk mesterskap i slutten av juni, nettopp i Moss. Gratulerer fra alle vennene i GTI, Bjørg, Vi er stolte av deg!

Vi vil senere i dag komme tilbake til den strålende innsatsen av alle våre 12 deltakere i Haugesund, det ble så mye edelt metall og gode resultater å fordøye.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close