13 fra GTI deltar i Veteran-NM innendørs

Fra GTI deltar denne gangen 13 utøvere, noe som er bra når såpass mange av våre løpende utøvere prioriterer ski, fjell og friluft denne helga. Som vanlig er det Johan A. Løland som er mest allsidig, med 8 starter, fulgt av Petter Tytlandsvik med 6. Spreke og spretne karer, som konkurrerer i de tøffeste klassene.  Vi er veldig spent på hva Bjørg klarer denne gangen, i tilsvarende mesterskap i fjor knuste hun jo de nordiske rekordene innendørs på 800 og 1500 m. Får håpe at treningen på Tenerife har gitt ytterligere fremgang. Både Kari-Anne og Nina Kristin stiller til humørfylt duell på 1500 m, da kan vi kanskje regne med en tid ned mot 5.00, og iallefall medaljer!

Ellers deltar denne gangen tre kulestøtere fra GTI, kretsrekordholder Kurt Jan som viser jevn og solid form, Tore Macody Lund og yngstemann Marius Gannsen, som ennå ikke har passert 50 år. Dessverre er ikke hallen stor nok til innendørs spyd- eller diskoskast.

Den som får kjørt seg mest er nok Bjarne som deltar i fire tøffe løpsøvelser, og avslutter med 3000 m like før stafetten. Vi får se hvordan det går! Litt greiere for de aller yngste, både Rune og Torhild deltar på de to korte distansene, og Torhild viste såpass spenst-talent på siste trening i Sandneshallen at hun også debuterer i lengde uten tilløp. Det gjør også Oddbjørn, og hvis teknikken fremdeles sitter kan han også gjøre det bra i høyde uten tilløp. Petter har vært en god læremester. Uansett, vi garanterer først og fremst at vi får et trivelig mesterskap, men også at vi tar med oss noen medaljer over Boknafjorden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close