Tom Erik og Tore Olav i Innendørs Senior NM

Tom Erik og Tore Olav stilte som representanter fra GTI på 3000m på søndagen.

HIL hadde tilrettelagt for at hele stevnet kunne sees via vi ”livestream”, så artig å sitte hjemme i stua og se på mens Tom Erik og Tore Olav var i aksjon. Kommentatoren lurte på om Tore Olav fikk sove i natt, for nærmere 9 minutts grensen kan man vel neppe komme. Tiden endte på 09:00:06, og Tom Erik like bak med tiden 09:01.11. Vinner av 3000m ble Vidar Dahle fra Gular IL med tiden 08:26.86. Guttene var likevel fornøyd, og melder om at løpet var en nyttig gjennomkjøring til kommende utendørssesong.
Total resultatliste fra NM: http://nmhaugesund.no

Stemningsrapport fra Tom Erik

Før løpet var det en del spenning knyttet til hvilket av de tre 3 forhåndsannonserte heatene vi ville havne i. Først og fremst med tanke på at begge ønsket gode rygger som kunne gi oss fine slutttider.

Det ble bare to heat, og ble begge plassert i det første. Åpningsfarten var perfekt for begge to, 2.57-2.58 på første 1000m. Under hele løpet gjorde speaker en fin jobb med å kommentere løperne og deres plasseringer, og det ble derfor helt unødvendig for meg å se seg bak ryggen for å finne ut hvor Tore Olav varJ Neste tusing gikk på ca. 3.00. Med kun to runder igjen kom TO susende forbi. Jeg klarte å bite meg fast i ryggen og øynet fortsatt håp om en tid under 9.00…

Tore O ble nr. 14 på tiden 9.00.16 og jeg ble nr. 15 med tiden 9.01.11. Vi var ganske fornøyde begge to, men var enige om at mer konkurransetrening og tid med piggskoene er nødvendig for at vi skal kunne løpe  ned på 8.40-.50-tallet. Haugesund IL leverte et flott arrangement, med god organisering, hyggelige frivillige og flotte løpsforhold!

Stemningsrapport fra Tore

Stevnet var godt gjennomført med mange dyktige, hyggelige og service-innstilte funksjonerer som stod på for oss utøvere. Etter løpet var det mulig å hente seg inn på fruktblanding, kaffe og et stort utvalg av hjemmebakst: lapper, boller, vafler og utallige sorter kaker. Det var fullsatt sal under løpet vårt og det var skikkelig gøy. HIL arrangerte NM utendørs sist i 1981, og har siden søkt seks ganger uten å få mesterskapet. Daglig Leder i HIL, Kåre Osnes, har levert ny søknad for 2015. Den søknaden står sterkere etter helgens gjennomføring.

Selve løpet var Tom-Erik og jeg greit fornøyde med. Tom-Erik kjente det var for lenge siden sist piggsko-økt og for lenge siden sist økt med fartstrening, men nå er jo tiden for fokus på mengde og terskel. For min del hadde jeg nok hatt mest å hente på mer konkurransetrening. En trenger det for å stole på kroppen og tørre å sette riktig fart på gjenstående distanse. En ting var vi uansett hjertens enige om på ned-løpingen: det hadde vært en veldig kjekke dag og vi er sultne på mer!

 

/Kari-Anne Billingstad

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Sted GTI Friidrettsklubb - Postboks 478 Sentrum - 4002 Stavanger - Norge E-post post@gti-friidrett.no
%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close