Temakveld Idrettskader

I går ble vinterens andre temakveld gjennomført. På timeplanen denne gang sto idrettsrelaterte skader og behandlingen av disse. Og dette skapte engasjement! Faktisk så mye at vi ikke kom gjennom alt stoffet. Hovedfokus denne gangen ble en grunnleggende forståelse av hvordan kroppen er laget og fungerer, og hvilke ulike skadekategorier som kan oppstå. Derfor vil det bli satt opp en kveld til med mer fokus på de reine friidretts-skadene og behandlingen av disse. Vi gleder oss allerede! Til dere som ikke hadde anledning å komme denne gang vil jeg bare si: «Løp og lær» neste gang! Takk til Tore M for bra opplegg! At kvelden i tillegg var sosial som alltid, og med de kosteligste retter (les: kjeks,frukt og juice) servert, ja kan det bli bedre?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close