Treningsleiren nærmer seg.

Hotell Alfamar er et «sportshotell» der flere norske klubber har trent. Senest ute nå var Henrik Ingebriktsen som hadde et 2 ukers treningsopphold her rett før jul. Hotellet har egen friidrettsbane med skånsomt dekke, fint løpeterreng i nærområdet, ligger rett på stranden (kanskje litt småkaldt i havet nå…?) og er rimelig nå utenfor høysesong. Middeltemperaturen i februar er forøvrig 16gr på dagtid.

Det er noen som allerede har kjøpt flybilettene. De reiser fra Sola tidlig på morgenen for å lande i Lisboa tidlig ettermiddag. Men vi har plass til flere! Dere som lar dere friste ordner med flybillett selv. Ta kontakt med undertegnede for å samordne, siden vi må kjøre felles leiebil videre sørover. Vi har reservert hotellrom nok for flere. Det finnes ennå meget billige flybilletter å oppdrive, men ikke om man drøyer for lenge. Siden klubben sponser turen med avsatte midler, blir totalen veldig gunstig.

Det sportslige opplegget skulle være meget vel ivaretatt. Alf Inge Hovland har sagt seg villig til å stille,så oppfølgingen av den enkelte vil bli tett!

Vi håper som sagt ennå flere lar seg friste og blir med oss sørover. Det skulle bli en ideell boost før sesongen 2013 tar av for alvor!

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close