Randi fullførte 24-timersløpet på Bislett

Fantastisk prestasjon av Randi som deltok for første gang i 24-timersløpet som gikk på treningsbanen under Bislett stadion i helgen. Randi forteller om først og fremt en mental styrkeprøve, med mange opp- og nedturer, men også mye vondt fysisk i form av gnagsår, blemmer, kramper, kvalme og svimmelhet. Det var totalt 135 startende hvorav ca 20 måtte bryte. Randi var også nær ved å si takk for seg ved 101 km, men etter litt søvn og ny næring, klarte hun » å stå opp fra de døde» som hun sier, og fortsette noen kilometer og timer til. 130 km er kvalitetsgrensen for å få godtkjent et 24 timers ultraløp. Randi klarte 136 kilometer, altså godt og vel tre maratonløp, og ble nummer 12 i dameklassen. Randi var ikke helt fornøyd med tilbakelagt distanse, og ved spørsmålet om hun skal gjenta det, er svaret definitivt ja. Neste år skal hun være mye bedre forberedt med flere lange langturer , samt ikke løpe for fort i starten på løpet. Helt imponerende Randi!

 

Se reportasje og komplett resultatliste på http://www.kondis.no

 

//Kari-Anne Billingstad

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close