Fantastisk oppslutning på GTI sin jentetrening!

Det ble en imponerende oppslutning på GTI sin jentetrening i Idrettshallen i går. Hele 24 blide damer stilte opp, og med Skjalg sine jenter i tillegg på banen, må det ha vært en annerledes trening også for de få GTI guttene som hadde valgt å løpe inne denne kvelden.

Mellom mye prat og moro, ble det tid til både oppvarming, stigningsløp, spensttrening og kortintervall. Og Alf Inge viste og forklarte, alt fra teknikk til pulsmåling, og jentene så ut til å stortrives. Og så ble det hele roet ned med Lene sin flotte yogatime, samt mat og drikke, i Hanson Mindes’ lokaler.

Alt i alt en uforglemmelig treningskveld sammen med likesinnede, noe bildene nedenfor kan bekrefte. Dette frister til gjentakelse!

\Kari-Anne

 

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close