Kathrine til topps i Undheim 6 timers-løp!

Kathrine Sømme, kom til GTI i sommer, og har allerede gjort seg bemerket i flere løp, bl.a. Hilleknuten Opp, Hinnaløpet, og som en av deltakerne på GTI jentenes stafett lag under veteran NM. Likevel presterte Kathrine aller best i sitt første ultra løp på Undheim på søndag. For Kathrine løp hele 68.503 meter på de 6 timene, og med det seilte hun rett inn på 6. plass på alle tiders norske statistikk. Helt imponerende, og velkommen som ny ultraløper i klubben!

 

På herresiden vant ikke uventet Jarle Risa fra arrangørklubben Undheim IL. Jarle satte også norgesrekord da han la over 88,1 kilometer bak seg på hjemmebane søndag.

 

Andre tøffe GTIere som hadde tatt turen til Undheim, var Lise Lithun (48.195m), Dag Herman Abeland (42.195m-maraton) og Randi Edvardsen (56.195m). Og Randi tok løpet som en forberedelse til 24 timers løpet hun skal gjennomføre under Bislett stadion (treningshallen) den 1. desember!

 

Reportasje, samt komplett resultatliste fra løpet kan leses på: http://www.kondis.no.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close