Temakveld torsdag 15.11

Som en del av det sportslige opplegget har SU lagt opp til flere temakvelder framover. Temaer som vil bli tatt opp er skadeforebygging,helsekontroll,treningslære, opptrening etter ulike skader etc. Først ut er vi med temaet «treningslære» førstkommende torsdag. Møtet begynner kl 20.00, lokale er ennå litt uvisst, men vi håper på Hansons Minde. Evt. bekreftelse av sted legges ut straks vi vet det sikkert. Fysioterapeut John Nicolaysen vil først ha en gjennomgang av hvilke fysiologiske faktorer som er avgjørende for prestasjon, samt prinsippene for å påvirke disse. Det vil vektlegges helt elementær basiskunnskap på et enkelt nivå, da vi har opplevd at selv erfarne løpere har «huller» i kunnskapen. Deretter er det åpent for diskusjon og spørsmål (ikke altfor vanskelige…) Også medlemmer i Gladtrimmen er velkommen.

Da vil teamkveld bli avholdt på Hansons Minde, ved Rica Forum Hotell, førstkommende torsdag.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close