Jentetrening i Idrettshallen – 22. november

Vi treffes like innenfor hovedinngangen kl 18.00. Det vil først gis litt info, før vi begynner med oppvarming nede på banen. Så viser Brita oss diverse spenstøvelser, før vi starter med selve intervalltreningen (200m) som Kari-Anne og Britt vil ta ansvaret for. Vi vil dele oss inn i to grupper, alt etter hvor fort og hvor mange intervaller vi ønsker å gjennomføre. Lene vil etter treningen vise oss diverse yoga øvelser. Helt til slutt vil det informeres om fellestreningene, Våland Gran Prix / andre løp fremover, samt Holmenkollstafetten 2013.

Håper at så mange som mulig har anledning til å stille. Dette blir kjekt 🙂

Hilsen 
Kari-Anne, Lene, Brita og Britt

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close