Djupadalten

Det var kjekt å se Urige Buta fra HIL tilbake i konkurransetøyet etter skaden han pådro seg i OL. Urige tok ledelsen etter noen hundre meter og holdt denne til mål på tiden 28:27. Det var med 2 minutters margin til nummer 2.

Kampen om 2. og 3. plassen ble langt mer spennende. Det så ut som Morten Velde skulle ta det lett. Men i den beryktede stigningen i løypen, Kattanakkbakken, ble løperne møtt av snø og isdekket veibane som rakk til langt ut i nedoverbakkene fra løypens høyeste punkt. Dette glatte partiet kom på stedet der lang løype fletter med kort løype slik at det ble sikk-sakk løping for å komme frem på glatt-isen. På dette føret i nedoverbakkene fra løypens høyeste punkt, passerte Stian Vestbø fra HIL, Morten. Morten kom sterkt tilbake mot mål og tok 2. plassen på tiden 30:28, 5 sekunder foran Stian.

Det var også tett i kampen om 4. og 5. plassen. Undertegnede vekslet om å dra med Erik Rullestad fra HIL og Lars Lunde fra Stord, frem til feltet sprakk i Kattanakkbakken. Erik kom først i mål av oss tre på tiden 31:25, 2 sekunder foran undertegnede og drøye 20 sekunder foran Lars.

Det var med 3 andre deltagere fra GTI: Jonny Vea med tiden 33:30, Janne Eline Vatnaland på 38:43 og Einar Søndeland på 48:24.

Alle resultatene er tilgjengelige her.

 

\Tore Olav Kristiansen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close