Treningsleir vinteren 2012-2013

Årets treningsleir er tenkt lagt til det sørlige Portugal, nærmere bestemt Alfamar Beach og Sport hotel. Dette hotellet er spesielt tilrettelagt for treningsopphold for friidrett, og blir benyttet av flere norske klubber. Hotellet ligger rett på stranden, har egen løpebane med noe mykere banedekke, flotte løpestier i områdene rundt og egen spa-avdeling for de som trenger ekstra pleie etter mange tette økter.

Leiren er lagt til uka etter vinterferien, forhåpentligvis en tid som passer for flest mulig. Avreise er lørdag 16.02, med retur 24.02. Vi tar fly til Lisboa før reisen fortsetter med noen timers kjøretur ned til sørkysten der vi får 8 netter og forhåpentlig mange løpeøkter i flott løpevær. Temperaturene på denne tiden av året er mer egnet for trening enn soling, et bevisst valg mtp kvaliteten på øktene.

 

Priser:

Alle priser er foreløpige ca.priser. Men det ser ut som om vi kommer ut med en samlet pris på mellom 5000,- og 6000,- kroner for flybillett og hotell 8 netter i dobbeltrom. Leie av minibuss/transport t/r Lisboa-Alfamar sponser klubben. Og alt fra minibaren betaler vi selv…

Leiren er tenkt for løpere på ulike nivåer, ikke bare de aller beste. Men det anbefales sterkt at de som blir med er herdet tilstrekkelig mtp skader. Om du er vant til å løpe 4 ganger i uka bør det gå bra. Og så går det jo an å stå over ettermiddags-økta om det røyner altfor mye på.

 

De som er interessert i å delta kan sende mail til john.nicolaysen@lyse.net for spørsmål og evt påmelding.

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close