Innendørstreningene starter opp

Denne uken åpner også Idrettshallen (Storhallen) i Stavanger dørene for friidrettsfolkene. I år som i fjor begynner treningene torsdager kl. 1800, så da er det greit å møte ferdig oppvarmet. Merk også at allerede denne uken møter våre mellom-og langdistanseløpere i Idrettshallen, ikke på Stavanger stadion. I vinter vil langintervallene gå herfra, mens kortintervallene blir i Sandneshallen fra november. Nærmere informasjon om treningsopplegget vil følge senere. Etter litt av en jubelsesong på flere arenaer går vi et spennende år i møte, med NM innendørs for veteraner i Haugesund, Holmenkollstafetten og stafett-NM i Sandnes i mai som noen av høydepunktene.

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close