Oslo Maraton

 

På helmaraton distansen var vi også veldig spente på Elise, som har trent mye, men fornuftig i år, noe hun bekreftet med sin vinner tid på 1.25.07 på halvmaraton i Stavanger maraton for tre uker siden. Men i disse forkjølelses tider, så slapp heller ikke Elise unna. Med tette bihuler og hode pine stilte hun til start i går, men valgte å bryte etter en runde. Det var et fornuftig valg, men likevel veldig synd, siden Oslo maraton har vært hennes i mål i hele år. Godt at det kommer flere sjanser Elise,  i høst eller til neste år.

Trond Hagelin og Katrine Sømme løp på hhv 3.25,45 og 3.24,04. Sistnevnte som løp 200m på GTI damenes stafett lag i veteran NM, viser hun kan løpe både korte og lange distanser.

John hadde sammen med Britt Hege også tatt turen til  Oslo, men også John måtte kaste inn håndkleet på grunn av forkjølelse, og valgte å står over halvmaraton distansen. Men John kommer garantert tilbake om fem uker i Frankfurt maraton.

En fornøyd Britt- Hege løp for øvrig 10km på tiden 48.55,  noe som var bare noen sekunder bak hennes egen personlige rekord.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close