GTI ble beste klubb under Veteran-NM

Den dominerende utøveren på herresiden var selvfolgelig vår egen Reidar Zapf-Gilje. Med fantastiske 14 starter i løpet av en langhelg og medalje i alle øvelser bortsett fra en, er det en innsats som for alltid blir stående. Og ikke nok med at han deltok, resultatene var også av høy klasse, med flere bestenoteringer i klassen for Rogaland. Vi får telle siden. Og som ventet var Vigdis Bringedal Holst fra Skjalg en ener på kvinnesiden, det er bare imponerende hvor god hun fremdeles er.

Nå er jo kanskje ikke antall medaljer det eneste kriteriet for god idrettslig innsats, konkurransen er kanskje ikke den aller beste i enkelte øvelser. Men vi erfarte et interessant fenomen som går igjen, det er blitt en voldsom ny interessse for alle kastøvelsene.  Heldigvis har vi også her noe på gang i GTI som kan bli spennende. Både som satsningsområde, og som “noko attåt” for spreke løpere som vi har veldig mange av.

Ellers ryktes det at Skjalg nå har fått blod på tann og ønsker å gi oss konkurranse under NM i Haugesund. Det skal bli kjekt! Stafettoppgjørene mot Skjalg var jo et av  høydepunktene under NM.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close