Drømmedagen

Selve avviklingen av de forskjellige løpene gikk nærmest på skinner. Dyktige funksjonærer, resultatlister som kom på løpende bånd, flinke trafikkvakter og entusiastiske servitører på drikkestasjonene,fartsholdere som klarte å holde skjema,bra merking, en nydelig løype,masse glade barn som raste avgårde på barneløpet etc etc. Her er det bare å ramse opp. Og så hjalp det jo på at vi ble velsignet med helt perfekt løpevær: nesten vindstille, 15 grader og overskyet. Men planlegger man godt får man vel som fortjent..!?

Om selve løpsprestasjonene må vi også si noen ord. På 10 km fikk vi frieren som første GTI-er i mål på smått fantastiske 32.37. Det holdt til en flott 3.plass. Ikke verst det, av en 800m-løper som vanligvis kommer til mål på to innpust og et utpust…

Hos jentene ble det hjemmeseier med Anne Jorunn Hodne på 36.33. Kari-Anne fulgte opp på 39.39, som også ble en soleklar seier i KV 40-44. At hun så vidt slo Jørn Atle gjorde vel også sitt til at hun smilte ekstra bredt i målområdet.. Han fikk kjæresten sin Britt Heskestad i mål noen sekunder over 50-blank og 2.plass i klassen. Sprekt par. Neste gang er du på 40-tallet,Britt!

Av andre prestasjoner kommer vi ikke utenom Gunn Evelyn Tofte som vant klasse KV 50-54 på 42.41. Respekt! Og mange andre gti-ere ble observert passerende over målstreken lett anpustne og i fin stil.

På de lengre distansene må vi vel først og fremst trekke fram Elise Hay Opsahls sterke seier i halvmaraton. Hun har trent meget godt det siste året, og trener man mye og fornuftig får man gjerne framgang. Ny pers på 1.25.07 lover godt foran Oslo Maraton . I år løper du under 3 timer, Elise!

Av gutta passerte Gunnar Eiterjord mål på 1.19.40 og en finfin 6.plass og klasseseier. Et lite skår i gleden var det kanskje at han ble slått av en pensjonert fotballspiller…

Halvmaraton-distansen er jo der vi har klart flest deltagere. Og mange fra GTI. Noen hadde en kjempedag, mens andre hadde det litt tyngre. Men jeg tror alle storkoste seg uansett!

Men Stavanger Marathon har jo navnet etter den lengste distansen. Her er det de skikkelig tøffe som stiller. Og at en etter eget utsagn dårlig forberedt hjertepasient passerer målstreken som beste fra GTI på respektable 3.04.50 etter å ha bestemt seg for å løpe noen dager i forveien,er jo bare imponerende. Det holdt til klasseseier og en 7.plass totalt. Nå er det bare å komme seg under den 3-timers grensen, Roman.

Torbjørn Kvassheim fullførte på 3.11.59 og 2.plass i klasse MV 50-54. Også Lise Lithun er i godt driv med nok et sub 4.løp på 3.56.17. Kanskje godt hjulpet av fartsholderen vår Randi Edvardsen som løp meget jevnt inn til 3.57.30? Snakk om å beregne bra! Vi bestiller deg til neste år også,Randi..

Kort oppsummert var dagen altså: Frieri,sportslig suksess, drømmevær,idrettsglede,god organisering,stor entusiasme,flinke frivillige og stor arbeidsinnsats.

Takk til alle som var med på å gjøre denne dagen til det den ble. Dere skaper MYE glede!

 

/John Nicolaysen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close