Oppkjøring til Veteran-NM

GTI har ambsisjoner om iallefall å stille lag på 1000 m stafett i NM i alle de tre yngste klassene for menn (og eldste!). Og det er realistisk med lag også i de to yngste kvinneklassene. Med solide “nye” sprintere skal  det bli et spennende prosjekt. Rasmus er over 40-årsgrensen neste år, og med Petter, Johan og Oddbjørn på laget bør 2×200 m i NM på Sandnes neste år bli et fint mål, alle er godt ned på 26-tallet i år. For ikke å snakke om damene på 4×1500 m!

På Skjalgstevnet satte ellers  vår østerriske nyerhvervelse Remus Chereji-Bogdan ny klubbrekord med 2 kg diskos, 27.98. Han har langt mer inne, men trenger nok tid til å bygge seg opp igjen. Og igjen, Ivan Schmidt Thorsnes tangerte sin kretsrekord i høyde i 75-79 klassen med 1.20 under dårlige forhold for hopp.

Hittil har over 25 utøvere fra GTI meldt seg på til NM, og i enkelte øvelser blir det rene klubbmesterskapet. Virkelig imponerende! Det kommer nok noen sterke konkurrenter nå som EM snart er ferdig, men det ser bra ut. Så får vi håpe at våre aktive benytter sjansen til å spisse konkurranseformen framover, og at også flere av våre ny-innmeldte får prøve seg på bane før NM. Det er flere gode stevner fremover, bl.a. TKS Jærcup på Sandnes neste torsdag (30.august).

/Tore Sund

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Sted GTI Friidrettsklubb - Postboks 478 Sentrum - 4002 Stavanger - Norge E-post post@gti-friidrett.no
%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close