Ørjan løper 5000m i hoved-NM i kveld

Han vil nok få tøffest konkurranse fra den nybakte europamesteren på 1500, Henrik Ingebrigsten, om Henrik velger å stille til start. I tillegg stiller Tjalve et sterkt lag, hvor hele 4 løpere på en god dag kan være gode nok for medalje. Etter en hviledag på lørdag, skal Ørjan løpe 10 000m på søndag. Anne Jorunn er dessverre blitt syk, og stiller verken til start på 10 000m eller 5000m. Ragnar Stølsmark er også påmeldt, men har signalisert at han sannsynligvis ikke stiller til start på 10 000m. Vi ønsker Ørjan lykke til i NM!»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close