Hilleknuten 1209 og Skaala opp 1848!

Det har vært en stor helg for motbakkeløping både lokalt og nasjonalt.

I konkurranse med fjorårets vinner, rekordholder og sølvmedaljør fra motbakke VM 2011, Ahmet Arhslan fra Tyrkia, ble Vidar nr 39 i klasse menn 23-34 år, med tiden 1.42.13. Dette er en forbedring fra i fjor på Vidar på mer enn 5 minutter. Vidar er nok sugen på også å forbedre tiden sin, når det skal løpes opp Dalsnuten 8. sept. Arhslan vant forøvrig løpet for andre året på rad på ny løyperekord igjen, 1.07.06! Kvinneklassen ble vunnet av 42 år gamle Angela Mudge fra England – imponerende!!

Drøyt 3 timer etter at Vidar krysset mållinjen ved Skaalatårnet, gikk starten for Rogalands største motbakkeløp, Hilleknuten 1209. Torstein Tengsareid vant oppskriftsmessig herreklassen i fjorårsvinner John Sompols fravær. I dameklassen slo våre spreke jenter Lene Rørvik og Elise H. Oppsahl til med 2.- og 3. plass. Wenche L. Kvæven fulgte opp med en flott 4. plass. Vant gjorde imidlertid Ingvild Sangesland. Også Bjørn Magne Svines, Jørn-Atle Erichsen, Britt Heskestad og Stein Sørensen leverte varene for GTI.

/Tom Erik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close