Treningsseminar med Leif Inge Tjelta

Onsdag 22.08 inviteres alle GTI-medlemmer til treningsseminar med vår nye treningskonsulent Leif Inge Tjelta (LIT), i Hansons Minde (hvitt hus ved innkjøring til Rica Forum/Stavanger idrettshall) kl. 18-20. LIT ledet treningen i går på Stavanger stadion, hvor langdistanseløperne løp 400 metere og mellomdistanseløperne løp 300 metere. På seminaret onsdag i neste uke kommer han til å fortelle litt om sin treningsfilosofi og hvordan han tenker at løperne i GTI bør legge opp grunntreningsperioden i høst/vinter og oppkjøringen til neste sesong. Her vil dere også få svar på hvordan dere bør gjennomføre treningen, også utenom de ukentlige intervalløktene med klubben. Det vil bli satt av god tid til spørsmål fra tilhørerne.

Jeg gleder meg veldig til dette seminaret, og håper så mange som mulig av dere kommer for å høre på Leif Inge. Fint om de som kommer kan sende en mail til u.t., teh28@hotmail.com, slik at vi får en oversikt over hvor mange vi blir. Vi kommer til å ordne noen forfriskinger/snacks til møtet, evt noe pizza.

hilsen
Sportslig utvalg

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close