Om NM, veteranstatistikk, og heia damene!

Denne gangen vet jeg ikke hvordan vi ligger an i veteranserien, min nye avanserte 64 bits PC håndterer ikke serietabellen, den er visstnok designet for 32 bits. Eller var det omvendt? Like mystisk iallefall. Men en ting er sikkert, i år er det damenes tur. På en regntungdag kan en fremdeles ergre seg over de unødvendig manglende 100 poeng fra opprykk i fjor, men nå når sola skinner utenfor er det all grunn til å gratulere våre veterandamer. Med Bjørg, Maureen, Kari-Anne og Lene i spissen går det mot en formidabel økning i poenghøsten, og suverent opprykk til 1.divisjon. Og mere kommer! Vi har fått noen spennende nykommere, og flere er på vei. I tillegg har enkelte av våre trofaste langløpere lyst til å prøve seg på bane. Så dette kan bli skikkelig bra.

Også mennene leverer godt i år, men vi har jo vært bortskjemt de siste 3-4 åra. Men tror faktisk årets sesong blir den beste noensinne, også for de spreke herrer. Også her er det spennende ny-innmeldelser på gang, men la dem få vise seg før vi berømmer dem på denne siden. “The proof of the pudding comes in the eating” som engelskmennene sier. Så en ørliten kommentar til Tore Olav og hans meget solide løp gjennom sesongen. Tror så avgjort ikke at han ser på seg selv som veteran i sin nye ungdom, men i Veteranserien (og statistikken) teller bare fødselsår. Så han blir med, enten han vil eller ikke! Det som er positivt er at det går mot rekorddeltakelse, også fra våre nye, i vårt eget Veteran-NM om drøyt fire uker. Det var jo en av grunnene til at vi påtok oss arrangementet. Av de som allerede er påmeldt er over 20 fra GTI. Så selv om det ikke akkurat blir noe klubbmesterskap, vil vi vise godt igjen.

For en som en flasket opp med stafetter og lagserier som motivasjons-og miljøfaktor er det også gledelig at bredden er større enn noen gang, Faktisk så god at det skulle være mulig å få til iallefall 4 gode stafettlag til 1000 m under NM. Og så til kanskje det viktigste, det å skape et godt miljø. Det betyr selvsagt fortsatt satsing på Holmenkollstafetten, men også at det frister å være med uten andre å konkurrere med enn seg selv. Som en del av dette vurderer vi sterkt en serie stevner med det en kan kalle et lavterskeltilbud neste år, hvor gleden ved å delta er det viktigste. Hvor maratonløpere kan støte kule og sprinteren løpe en 5000 for moro skyld. En ikke trenger såvisst ikke å være supergod for å trives med å konkurrere. Dette opplegget kommer vi tilbake til i løpet av høsten”

/Tore N. Sund

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close