NM for veteraner: Vi trenger flere

 

Vi får god hjelp av andre klubber til å få dette i havn, det er mange frivillige både fra IL Skjalg, Haugesund IL, Hinna IL, Bryne FIK, Sandnes IL og Gjesdal IL som har sagt ja til å være dommere og ta andre viktige funksjoner. GTI har som kjent relativt få utdannete dommere, men mange frivillige medlemmer har meldt seg på som funksjonærer. GTI er jo veteranklubben framfor noen i distriktet, og vi forventer at flere enn 25 veteranutøvere melder seg på (det er 18 foreløpig). Og de aller fleste av disse ønsker å hjelpe til mellom sine øvelser. Men vi trenger flere, både på banen og også i funksjonærrommet, der blir det utdeling av startnumre, bekledning og ikke minst, mat til de mange som hjelper til på banen. Så til alle som ennå ikke har meldt seg, ta kontakt med Tore Sund ((t-ni-sun@online.no, 9025 3491), Signe Emilsen (signe.emilsen@lyse.net, 9165 4349 ) eller Gunnar Eiterjord (geiterj@online.no, 9187 7089) og gi beskjed, enten du kan holde et målband, bringe tilbake diskosen eller smøre mat til sultne funksjonærer, en halv dag, noen timer eller under hele mesterskapet . Og så trenger vi et par ordonnanser, et finere ord for visergutt/viserpike, gjerne på sykkel . De bringer resulatlister, beskjeder og mat til de som jobber og står på rundt omkring. Så ta gjerne med slekt og venner! Vi legger opp til at dette blir et veldig sosialt arrangement, “tri heile dagar til ende”.

Som nevnt blir vi mange fra GTI som deltar, og som et hyggelig resultat av dette mesterskapet har vi også fått noen spennende ny-innmeldelser, og andre aktive som vil prøve seg på banen. De som meldte sin interesse tidligere i år er allerede påmeldt, de ble “brukt” for å teste påmeldingssystemet. Men ennå savner vi noen av våre trofaste deltakere. Det ville spare oss for tid i innspurten om så mange som mulig meldte seg på med det første (og siden deltakelsen er gratis for alle GTI’ere, kan en heller melde seg av når den endelige tidsplanen foreligger). Så sjekkk om du “ligger inne”, ønsker å forandre noe eller er blitt inspirert til å melde deg på.

Med så mange utøvere ser vi også muligheter for å stille iallefall tre lag på 1000 m stafett, det kan bli skikkelig moro. Og som et ekstra hyggelig innslag, i dag har jeg meldt på tre av våre eldste i klassen 75-79 som ikke er online: Andor, Kåre og Ivan. Og de ønsker seg enda en partner for å stille lag. En fin utfordring til Johannes B eller Einar H . Slikt er inspirerende!

/Tore N. Sund

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close