Høstsesongen braker nå løs!

Allerede i morgen kveld arrangeres det kvalifiseringsløp 10 000 m til hoved-NM i Kristiansand, på Sandnes stadion. Her skal både u.t. og Tore O. prøve seg på kravet, og Ragnar stiller som hare.
På søndag 12.08 inviterer Undheim til, sitt etter hvert tradisjonsrike motbakkeløp, Urdalsnipa opp. Løpet går på grus og man skal forsere ca 350 hm fordelt på ca. 3.5 km løping. Svein Ove kunne i dag røpe at de har utfordret en dreven syklist til å prøve å slå beste løper, dette bør bli en spennende duell! Vi håper at mange GTI-løpere tar turen til Bjerkreim denne søndagen for å støtte opp om Undheims flotte arrangement. I mål sørger Fatland for deilige burgere, pølser og brus.
Lørdag 18. juni løper Vidar Gunnarson, og sikkert flere GTIere med ham, motbakkeløpet Skaala opp i Loen. 1818 hm stigning og 8.2 km løping sier sitt. Samme dag er det opptur på programmet i Sirdal. Hilleknuten opp arrangeres for andre gang, et kjempefint løp som starter på Fidjeland og har målgang på Hilleknuten. Ca. 600 hm bestiges over en løype på rundt 4.7 km. Også her håper vi å se mange av våre på startstreken.
24. – 26. august går hoved-NM i friidrett av stabelen i Kristiansand. Ørjan, Trond Arne og Anne Jorunn kommer til å delta. Samtidig håper u.t. og Tore O. at vi også er å finne på startstreken i Kristiansand denne helgen. Spesielt spennende blir det å se om Ørjan kan ta steget opp fra i fjor, hvor han til manges overraskelse kapret bronsemedalje, både på 5000m og 10 000m.
Lørdag 1. sept arrangerer vi vårt eget Stavanger Maraton, med både barneløp, 10 km, halvmaraton og helmaraton. Vi håper selvfølgelig at mange GTI-løpere deltar, men også at de som ikke skal løpe hjelper til med gjennomføringen av arrangementet.
8. september er det nytt motbakkeløp i distriktet. Denne gang er det Dalsnuten som skal forseres. 323 hm fordelt på drøyt 2 km løping tilsier at dette er et løp for fjellgeiter.
På vegne av styret og sportslig utvalg ønsker jeg alle lykke til med kommende løp og en fortsatt god sommer!

/Tom Erik Halvorsen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Sted GTI Friidrettsklubb - Postboks 478 Sentrum - 4002 Stavanger - Norge E-post post@gti-friidrett.no
%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close