Janne Elin og Håvard

{jcomments off}Forrige helg løp Janne Elin Fitjar Halvmaraton på Stord. Janne Elin ble beste dame i den harde løypa, og var svært fornøyd med tiden på 1.32.37 sammenlignet med vinnertiden hennes i fjor på 1.35.04. Fyldigere reportasje , samt flotte bilder, er lagt ut på Kondis sin nettside: http://www.kondis.no <http://www.kondis.no/> (Hordaland)

 

Og på Miami Beach har ferierende Håvard denne helgen deltatt på sitt første «internasjonale» løp. Håvard ble nr 4 blant totalt 300 startende i det 5 km lange sandløpet, og ble klassevinner i aldersgruppen 15-19 år på tiden 17.40. Det rapporteres om en flott opplevelse for Håvard som fikk mange gratulasjoner av imponerte amerikanere.

 

v/Kari-Anne Billingstad

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close