Litt av hvert

Anne Jorunn Hodne og Håvard Øglænd deltok på 10.000 meter i kretsstevnet i Haugesund på onsdag. Anne Jorunn hadde lagt opp til en tid på 36,15 (3,37 per km), men 25 runder alene i vinden endte med 37,40. Håvard som passerte 5.000 meter på 17,32 fikk sting etter 8.400 meter og endte på 35,47. Håvard har nå bestetid på distansen i Norge for G16. Imponerende!

Fredag stilte Ragnar Stølsmark som eneste GTI deltaker til start i det tøffe motbakkeløpet Hestanipen Opp i hjembygda Vikedal. Ragnar endte på en 2. plass med tiden 22,04. Det var 21 sekunder bak tiden fra i fjor og 25 sekunder bak vinneren Thomas Vestbø. Ragnar melder om at han ledet lenge, men måtte gi slipp da han ble stokk stiv og måtte gå litt på et bratt, gjørmete stiparti på slutten av løypa.

Wenche Lægreid Kvæven har igjen vært i aksjon, denne gang i en padlekonkurranse i Blindleia ved Lillesand. Den tidligere OL deltakeren i padling var strålende fornøyd med det 9 km løpet. Hun ble nr. 2 (5 sekunder bak nr. 1) i turklassen. Totalt av alle damene ble hun nr. 5. De fleste i kajakkmiljøet var med (ca. 230 til start), så hun fikk bryne seg mot eliten.

På Jessheim representerte GTIs Ørjan Grønnevig i helgen Norge i Nordisk/Baltisk U23. Ørjan løp for medalje og med tiden 14:37,13 rakk det til en bronsemedalje bak Anton Danielson (14,29,43) fra Sverige og danske Abdi Hakin Ulad (14,28,02) .Les utfyllende og god dekning av Nordisk/Baltisk hos kondis.no

Ørjan på startstreken for 5000m på Jessheim

Undertegnede som ferier på det blide Sørlandet, fant et nytt løp å delta i, Tiendelsmaraton i Lyngdal. Løypa som er målt til 4,3 km og hvor man løper 4 ganger rundt i Lyngdal Sentrum endte med seier blant damene på tiden 16.01. Det ble en merkelig premieutdeling da arrangøren ropte opp, filmet og intervjuet en annen dame som vinner, men som viste seg å kun ha løpt 3 runder. Ingen sure miner, men så oppdaget arrangøren etter hvert feilen, og undertegnede fikk i ”trøstepremie” en ryggsekk og et par fantastiske løpesko.

/Kari-Anne Billingstad

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close