Kari-Anne med superløp!


Også på Sandnes ble det arrangert stevne denne uka. Fra GTI stilte vi der med 3 løpere på 3000m, Håvard L.Øglænd, Kristina Vaardal Lunde og John Nicolaysen. Først i mål kom Håvard, men etter å ha slitt med sting de siste rundene var han vel ikke superfornøyd med sluttiden. Det var heller ikke en trenings-stinn John. Til tross for et i utgangspunktet flott løpsopplegg fra de andre i feltet ble det tungt og målgang på 10.03. Langt bedre da med Kristina som fulgte det planlagte skjemaet til punkt og prikke og passerte målstreken på 11.26. Med strålende sol og 15 grader hadde vi en kjempetrivelig kveld på banen!

Til alle dere andre kan vi bare si: Ha en strålende trenings-sommer videre, så sees vi snart på trening igjen!

 

/John Nicolaysen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close