Ny trenerkonsulent i GTI – Leif Inge Tjelta

Vi har i dag gleden av å kunne meddele at en av landets mest kunnskapsrike personer når det kommer til trening for langdistanse løping, Leif Inge Tjelta, har sagt ja til være treningskonsulent/mentor for SU og GTI. Dvs at Leif Inge, som bla er dosent i treningslære ved UIS, allerede har laget og kommer til å lage frem 1.1.2013, felles treningsprogram for både lang- og mellomdistansegruppene i GTI. Han kommer til å møte hyppig på treninger i siste del av august for å forklare filosofien bak treningsprogrammet samt og si litt om hva som skal til for å forbedre seg som løper, deretter kommer han til å være tilstede på treningsfeltet minst 1 gang månedlig. Utover høsten blir det medlemmer i SU, og noen andre velvillige hjelpere fra treningsgruppene, som kommer til å ha ansvaret for å følge opp programmet fra Leif Inge samt være tilstede for å lede/avvikle selve treningen.

For de beste utøverne i klubben vil Leif Inge kunne bistå med fysiologiske målinger av laktat/anaerob terskel (AT)/VO2max og lignende, samt ha noe tettere oppfølging ifht trening/konkurranser.

Vi i SU er meget stolte og glade over å ha fått med en nestor av Leif Inges kaliber på laget, og gleder oss til å se hva dette kan gjøre med det sportslige nivået på våre løpere.

Vi kommer til å legge ut treningsprogram for august-september 2012 allerede nå, men som dere ser av programmet blir første trening 14. august. Tore Olav har fått nøkkel til garderobene på stadion og kommer nok til å være på plass de fleste tirsdager og torsdager fra d.d. til 14/8.

Treningsprogram uke 33-39

Fartstabell (Oversikt over hvilken fart per 400 m som gir hvilken sluttid på distanser fra 100m til 10.000m)

Vi i SU ønsker alle medlemmer i GTI en riktig god sommer, og gleder oss til vi igjen møtes til fellestreninger i august!

Hilsen

Tom Erik Halvorsen & Sportslig utvalg

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close