Stevne 5 juli


Nicol debuterte på bane, med både 60 m og 100 m. Det ble veldig jevnt med Maureen på 100 m, resultatlista viste 15.67 for Nicol og 15.89 for Maureen. Kjenner vi sprudlende Maureen rett, så deltok hun også i flere øvelser i dag.

På 3000 m var det et helt kobbel som løp, det er gøy. Olav løp jevnt og klokt hele veien, og fikk belønning for strevet med 11:28. Det var mange, også utenfor GTI, som var imponerte. Dette lover veldig godt for veteran-NM i september, Olav!

Anne-Jorunn og Kari-Anne løp også 3000. Tilskuerne kunne fryde seg over Kari-Annes slepne teknikk og Anne-Jorunns enorme tæl, og de endte på hhv 11:02 og 10:35. Dette er to ambisiøse jenter som begge var kjappe med å signalisere at neste gang går det enda fortere.

Tore ledet an hele 3000m-feltet.  Han dro med seg to andre menn i et enormt tempo. Første runden gikk unna på under 67 sekunder. Han fikk beskjed om å roe seg, svarte med en 70-runde, og fikk nok en gang ordre om å roe ned. Resten av løpet gikk i perfekt tempo, og belønningen var en saftig ny pers på 8:56. Det har lukta svidd lenge av den gutten, så vi er nesten blitt litt blaserte når det gjelder Tores prestasjoner. Allikevel, dette var gøy!

På 400m var det en fryd å se to av GTIs ivrigste. Start-teknikk inkl eksplosivitet måtte nok terpes litt mer hvis de skulle konvertere til kortøvelser, men videre inn var det kjempebra, og innspurten var det trøkk i. Begge med suverene nye perser, Trond Magne på 55,97 og Johannes på 59,09!

Veteran-gutta løp også 100 m: Johan ikke overraskende best på 12,87 og Johannes også veldig god (men så var det dette med start-teknikken igjen) med ny pers på 13,45!

Unnskyld på forhånd for de som evt presterte sterkt uten å bli nevnt 😉

 

/Bjørnar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close