GTI i støtet!

Tiltaket ble meget populært, og understerker et stort behov for slike lavterskel, uformelle stevner, spesielt i tekniske øvelser. Med deltakere både fra Moi IL, Egersund IK, Orre IL og Lye IL tyder dette på at vi bør satse på slike stevner framover, særlig  neste år. Resten av inneværende år er mer enn hektisk nok. Øvelsesprogrammet ble tilpasset situasjonen i enkelte idrettslag, hvor flere nå er inne i en periode med kvalifsiering  til ulike NM. Blant annet klarte det unge søskenparet Renate og Ane Rosseland Johansen kravet i slegge, den siste også til UM. At lagene kan hjelpe hverandre på denne måten er bare kjekt.

Med hele 15 deltakere i diskos, 9 i kule og 6 i slegge ble kastøvelsene en lang sak. Det ble en god treningsøkt før Veteran-NM for GTI sine dommere, Johan A. Løland, Svein Nydal og de tre helt ferske Oddbjørn Thorsen, Per Brun Ellingsen og Tore Sund. Men uten vår egen aktive Kurt Jan Wathne og Tore Drange fra Skjalg ville det ikke blitt noe stevne, og heller ikke mulig å gjennomføre! Skjalg ønsket å legge inn en kvalifiseringsrunde på 1500 m i stevnet, og det kompliserte opplegget betydelig. Våre egne løpere Håvard og Johannes fikk derfor ikke noen optimal oppladning, men Johannes klarte iallefall å forbedre årsbest med et drøyt sekund.

Uten å ha gått inn på poengtabellene, er det iallfall et resultat som skiller seg ut, Malin Iren Winum Thorsens 39.50 i slegge. Det er langt. Bare prøv, dvs. ikke gjør det! Sikkerhet først. Og for den som treffer Malin første gang blir de svært overrasket over at denne hyggelige gladjenta fra Sandnes er en av våre beste sleggekastere. Og så Herman Henriksen da, stadig med resultater i Europatoppen i en alder av 75 år. Men Johannes nærmer seg!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close