Skjalgs stevne torsdag 14 juni

Den andre som imponerte var Håvard, som nå tydeligvis er fullt tilbake etter mange skadeproblemer tidligere i år. Målsettingen var å klare kvalifiseringstiden for UM på 9.50, litt av en utfordring slik vinden tok på langsiden. Men etter et  perfekt taktisk og godt gjennomført løp kom inn godt under kavet, og noterte seg for ny utendørs pers med 9.44.10. Det var en fryd å se Håvard i går, nå har han også fått tilbake det lette, effektive løpesettet, og da han var klok nok til å legge seg i ryggen på antatt bedre løpere fikk han god drahjelp. De to siste rundene ble litt tyngre, men du verden, det gikk fort unna da også. Så nå er vi skikkelig spente på formen og innsatsen i UM, det går på Askøy i månedsskiftet august/september.

De andre av våre løpere som deltok, Siv på 3000 og Trond Magne, Johannes og Bjarne på 800 m, ble alle “tatt av vinden”, og fullførte langt over årsbeste. Men det setter også Håvard og Tore sine løp i perspektiv”

Har lagt ved et bilde av Tore Olav etter løpet (og en småsjuk hare som måtte avstå fra å løpe i bakgrunnen).

Tore Olav!

/Hilsen Tore S

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close