Folksam GP – Gøteborg

En annen GTI-løper som også skal til Stockholm 5. juni er Trond Arne Rugland. Ifølge Ørjan var Trond Arne slett ikke fornøyd (men hadde humøret i behold) med sin 5000m hvor tiden ble 15.17, noe som holdt til 25. plass snaut 23 sek bak Asle Tjelta. Trond Arne har den siste tiden konsentrert seg om trening til de lange løp (jmf sterk 2. plass i NM-halvmaraton), men kommer nå til å legge inn mer hurtighetstrening frem mot hoved-NM i august.

Vi gleder oss voldsomt til å følge disse flotte utøverne videre i årets sesong:)

PS: Som en tilleggsopplysning kan det nevnes at GTI for øyeblikket har 4 løpere (Ørjan, Trond Arne, Tom Erik og Tore Olav) inne blant de 10 beste på årsstatestikken på 5000m. I tillegg vet vi at vi har en sterk løper i Ragnar Stølsmark som sikkert vil prøve å slå tidene deres senere i sesongen, ihvertfall tidene til de to sistnevnte:)»

/Tom Erik Halvorsen

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close