Framolekene 2012

De to lovende GTI-utøverne Ørjan Grønnevig og Håvard Lalit Øglænd var i aksjon under helgens Framoleker som arrangeres av IL Norna-Salhus.

Først ut var Ørjan på lørdagens 1500 m. I et sterkt felt med løpere som Asle Tjelta, Filip Ingebrigtsen og Alberto Mamba, ble Grønnevig nr. 3 på tiden 3.54.62. Dette er ny personlig rekord for Grønnevig, og viser at han har farten inne når han 14. juni skal forsøke å komme under 14 minutter på 5000m i Gøteborg.

Håvard Lalit Øgland hadde som mål å løpe under 9.50.00 på 3000m, og dermed kvalifisere seg for årets UM i friidrett i Sigdal. Dette lyktes dessverre ikke. Tiden ble 10.19.36, men vi vet at Håvard vil komme sterkere tilbake. UM avholdes 27.–29. juli, og Håvard har derfor flere muligheter til å prøve seg på kravet.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close