Påmeldingsfrist for KM på Lye Lørdag 9 Juni er 1 Juni.

I år er det Lye IL som arrangerer KM i enkeltøvelser og korte stafetter, mesterskapet går lørdag 9. juni, med start kl 1200. Vi antar at tidsplanen vil foreligge senest 1 dag før på Lye IL sin nettside, eller friidrettskretsen sin. Her vil en også finne øvelsesprogram.

Dessverre kolliderer årets KM med Nordsjørittet som går samme dag, og derfor er det dessverre stort forfall blant GTI sine veteraner. Likevel ser det ut til at det skal bli mulig å sette opp et stafettlag både i kvinneklassen (KS eller KV) og i MV. Hittil har 5-6 utøvere bekreftet sin deltakelse i KM, (mens minst 12-15 foretrekker sykkelløp denne gangen).

Tore Sund (t-ni-sun@online.no, mobil 902 53 491) sender inn felles påmelding den 1. juni, og må ha tilbakemelding før lunsj den dagen. Si fra hvis dere har lyst til å løpe en kort stafettetappe også, Britt-Hege koordinerer for kvinnene.

Se forøvrig invitasjon her (PDF)

/Tore Sund

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close