Flott GTI innsats av Ragnar og Nina Kristin i Ølmedalen Rundt

2. pinsedag hvert år arrangerer Vindafjord Idrettslag Ølmedalen Rundt, et flott løp på 6,7 km rundt det idylliske Ølmevatnet. Å komme hit er som å feire 17. mai for andre gang. Her stiller hele bygda opp på dugnad. Med musikk, grillmat og kakebakst inne eller rundt samfunnshuset, er dette en minnerik dag for alle de 1500 til 2000 besøkende som har tatt turen hit, enten for å slå av prat, for å spasere gjennom løypa eller for å delta I de aktive klassene.

Litt færre GTIere  enn normalt tok turen inn til Ølmedalen I dag, men Ragnar Stølsmark og Nina Kristin Holta stilte, på tradisjonelt vis, også opp i dag. Og begge endte også denne gang høyt oppe på resultatlisten blant de i alt 138 aktive som deltok. Ragnar endte på en flott 2. plass med tiden 22:04, kun 9 sekunder bak vinner Stian Vestbø fra HIL. Nina Kristin endte på 5. plass med tiden 27:46, som kun var litt over halvminuttet fra andre plassen. På damesiden var det Vigdis Bringedal Holst, Skjalg som dro av med seieren med tiden 25:48.

Se forøvrig komplett resultatliste under www.vindafjord-il.no

/Kari-Anne Billingstad

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close