Styreleder informerer:

 

Det betyr å lede slik at alle i styret blir hørt, at vedtakene blir mest mulig enstemmige, for da bygger vi et sterkt felleskap og tar et felles ansvar for oppgavene. Det er leders oppgave å sørge for at det kalles inn til styremøter med en sakliste som er godt forberedt, slik at styret har nok informasjon til å treffe best mulige vedtak. Leder må ha oversikt over klubbens utvalg og aktiviteter. Ikke minst ansvar for at det drives friidrett.

Denne våren har klubben vært preget av konflikt, en konflikt som førte til at Einar Søndeland valgte å trekke seg fra klubben i protest. Det har vært og er fortsatt en vanskelig sak for klubben. Vi i styret må ta ansvar for at det har skjedd. Vi vil nå og i fremtiden lure på hva vi kunne gjort annerledes. Når vi ikke har valgt å trekke oss, er det fordi vi mener at vi ikke har opptrådt i strid med de vedtak som er gjort, og vi har opplevd støtte fra medlemmene til å fortsette. En klubb er et medlemsfellesskap som skal drives demokratisk.

Det har blitt skrevet at styret har endret på årsmøteprotokollen, det har vi ikke gjort.Vi burde ha endret den da den mangler navn på alle styremedlemmene, men pga konflikten har vi valgt å ikke endre på et eneste punkt. Nå blir vi imidlertid nødt til å korrigere den, da Brønnøysundregisteret ikke godkjenner en årsmøteprotokoll hvor ikke alle styremedlemmene er nevnt.

21.mai var det styremøte og en av sakene var utvidelse av sportslig utvalg. Sportslig utvalg ledes nå av Tom Erik Halvorsen og består av Bjørnar Heiden, Kari-Anne Billingstad Veen, Tore Michelsen og Tore Sund. Utvalget vil bli utvidet med Gunnar Eiterjord og John Nicolaysen. En flott gjeng som alle engasjerer seg på forskjellig vis. I tillegg til å organisere den sportslige aktiviteten i klubben, tar de bl.a. ansvar for å lede treningene og skriver stoff til hjemmesiden. SU håper at ny hovedtrener er på plass til slutten av august.

Martin er nå tilbake i styret etter et halvt års permisjon, godt å få han tilbake igjen med sitt gode engasjement. Martin er nå redaktør for hjemmesiden og publiserer artikler som blir innsendt på løpende bånd. Han vil være klubbens hovedansvarlige for våre internettsider, og Ragnar Stølsmark er fortsatt web-ansvarlig for gti-stavanger.org.

Cathrine Stabel Henriksen har denne våren overtatt oppgaven som referent på styremøter og medlemsmøter, hun gjør en kjempejobb. Nå tar hun på seg ansvaret for medlemskontingenter og oppdatering av medlemslistene. Det er på tide å betale kontingent for de som ikke allerede har gjort det. I løpet av de nærmeste ukene vil det bli sendt ut betalingsinformasjon med frist for betaling av kontingent for 2012. Nye medlemmer finner informasjon under Bli Medlem.

Det er kjekt å følge med på aktiviteten i klubben, deltaking på stevner, og løp i både innland og utland. Gode tider oppnås og personlige rekorder settes. Kjekt for den enkelte og til stor glede for klubben. Håper at artiklene på hjemmesiden klarer å gi et riktig bilde av det som skjer i klubben. Jeg opplever at det er mye positive krefter i klubben, mye godt samhold og treningsglede.

Vi i styret forsøker å gjøre en god jobb for klubben, send oss gjerne en e-post når dere har noen innspill, hva dere savner av informasjon eller ris og ros. Dere finner e-post adressene vår på hjemmesiden.

Fortsatt god pinse.

Jane Tvedt Jensen

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close