Info fra styret.

 

Martin Svangtun er nå tilbake i styret etter et halvt års permisjon, godt å få han tilbake igjen med sitt gode engasjement. Martin er nå redaktør for hjemmesiden og publiserer artikler som blir innsendt på løpende bånd (martin@svangtun.com ). Han vil være klubbens hovedansvarlige for våre internettsider, og Ragnar Stølsmark er fortsatt web-ansvarlig for gti-stavanger.org.

 

Cathrine Stabel Henriksen har denne våren overtatt oppgaven som referent på styremøter og medlemsmøter, hun gjør en kjempejobb. Nå tar hun på seg ansvaret for medlemskontingenter og oppdatering av medlemslistene. Det er på tide å betale kontingent for de som ikke allerede har gjort det. I løpet av de nærmeste ukene vil det bli sendt ut betalingsinformasjon med frist for betaling av kontingent for 2012. Informasjonen er å finne under Bli Medlem.

 

Styret som er valgt av medlemmene skal sørge for at klubben ledes og utvikles på en best mulig måte. I vår klubb betyr det først og fremst å sørge for at det drives friidrett, på en måte som medlemmene forventer, og at det skapes et miljø så gode resultater kan oppnås. Ifølge våre vedtekter skal den idrettslige aktiviteten bygges på idrettsglede, fellesskap, helse og ærlighet, og arbeidet skal være preget av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd. Vi har alle ansvar for å bidra til et godt treningsfellesskap.

 

Det er kjekt å følge med på aktiviteten i klubben, deltaking på stevner, og løp i både innland og utland. Gode tider oppnås og personlige rekorder settes. En seier for den enkelte og til stor glede for oss alle. Håper at artiklene på hjemmesiden klarer å gi et riktig bilde av det som skjer i klubben. Jeg opplever at det er mange positive krefter, mye godt samhold og treningsglede.

 

 

Fortsatt god pinse.

 

Jane Tvedt Jensen

{jcomments off}

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close