Skjalgstevne 1, 24.05.12

Samme dag som Ørjan gjorde sitt fantomløp på Bislett var det mange andre GTI-ere i aksjon både på bane og i gateløp. Skjalg gjennomførte sitt stevne på Stavanger Stadion under fantastiske forhold. Men hovedgrunnen til de gode resultatene må nok tillegges en meget god treningsvinter. På forhånd hadde Tom Erik Halvorsen proklamert at han skulle gi Tore Olav kamp på 1500m. Da bjella ringte for siste passering så det ut som om nettopp det skulle skje. Nå holdt det ikke helt inn. Tom Erik oppsummerte det så fint selv; 1500m er akkurat 8,5km for kort… Men personlige rekorder på begge to lar seg absolutt høre! Tidene ble henholdsvis 4.09.07 og 4.13.15. Roman Benz endte et lite stykke bak, ryktene sier at han løp siste runden med stokk stive bein, men persen kommer neste gang. Distansen ble forøvrig vunnet av Asle Tjelta på småpene 3.58.52. Vi m&aring ; også nevne at Håvard L Øglænd er tilbake for fullt etter vinterens leie skadeproblemer med ny flott pers på 4.28.16.

På 400m stilte vi med Trond Magne Susort,Johannes Økland og Bjarne Skumsnes. Distansen ble vunnet av Trond Magne på 57.14. Johannes løp på 1.01.00 og evigunge Bjarne på 1.03.55. De to sistnevnte er til tross for mye langturer slett ingen sinker når det skal gå skikkelig fort. Det beviste de ved å stille på 100m der de fikk henholdsvis 13.57 og 14.48. På kortdistansen fikk de også selskap av en godt voksen herre, nemlig Ivan Schmidt Thorsnes som løp på 16.05. Når man er født i 1937 er dette intet mindre enn imponerende. For oss litt yngre er det også en fantastisk inspirasjon som gir oss håp og forventninger om mange gode år til med løpeskoene på beina! Takk Ivan!

I kastøvelsene stilte Britt Heskestad opp i kule. Hun slo til med 7.41 i nest siste kast. Er dette pers Britt? Topp at jentene stiller også i disse øvelsene. Ivan fulgte opp for gutta med 8.89! Kanskje en av ungfolene tør prøve seg neste gang?

GTI noterte seg for følgende resultater:

G-17 1500m
5. Håvard Lalit Øglænd                                            4.28.16 (PB)

KS Kule
4. Britt Heskestad                                                     7.41

MS 100m
4. Johannes Økland                                                  13.57
5. Bjarne Skumnes                                                   14.48
6. Ivan Schmidt Thorsnes                                           16.05

MS 1500m
3. Tore Olav Kristiansen                                            4.09.07 (PB)
5. Tom Erik Halvorsen                                              4.13.15 (PB)
7. Roman Benz                                                        5.24.05

MS 400m
1. Trond Magne Susort                                             57.14  
3. Johannes Økland                                                  1.01.00
4. Bjarne Skumsnes                                                   1.03.55

MS Kule
1. Ivan Schmidt Thorsnes                                             8.89

For fullstendig resultatliste se www.ilskjalg.no

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close